Мій куточок Всесвіту

Весна - пора наводити порядки! Мені сподобалося це висловлювання Люди , звучить як гасло))) Тож я вирішила показати вам трішки мого куточку, тобто мого тимчасового місця роботи) Ось так воно в загальному виглядає
хоча насправді такий порядок це рідкість))) зазвичай, у мене на столі майже завжди знаходиться робота, що в процесі. Все інше у мене сховане по тумбочкам-шухлядкам над і під столом. А швейна машинка взагалі стоїть в кладовці й дістається при потребі. В основному, всі мої скарбики-запасики знаходяться у сумочках


 
Принаймні, для мене це дуже зручно. А ось бусики, бісер, камінчики та різні дрібнички поки живуть в некрасивій коробочці
А ось ця сумочка - моя улюблена. В ній я зберігаю частину своїх мережив. Вона дуже зручна, як на мене, для цього, хоча, я підозрюю, що призначення у неї інше)






9 коментарів:

  1. Твоя любимая сумочка - супер! И самое интересное, у меня есть почти такая же. Но я все не могла ей придумать применение... Спасибо за идею! И стол у тебя классный! А порядок - дело наживное ;-)

    ВідповістиВидалити
  2. Люьлю розглядати чиїсь запаси. Хоча це небезпечно - відразу може захотітися щось таке нове, чого в мене немає =) А для бісеру і камінців терміново потрібно коробочку, щоб все було по комірочках і все видно.

    ВідповістиВидалити
  3. Когда постоянно рукодельничаешь, то с порядком на рабочем месте проблемы, но можно обозвать это творческим беспорядком))) Кружево красивенное!

    ВідповістиВидалити
  4. у мене все в коробочках різних - я коробкова маніячка)))) А от стола нема... І машинка захована в шкафу...

    ВідповістиВидалити
  5. ідеальний порядок на робочому місці тоді, коли нічого не робити)) я, як тільки наведу порядок, посортую заново усі запаси, то й не дуже хочеться шось робити, бо знову все буде вперемішку))

    ВідповістиВидалити
  6. Обожнюю творчий хаос, бо як чоловік мені поприбирає інколи, то нічого знайти не можу)))

    ВідповістиВидалити
  7. Скільки багатства!
    Показала всім свій світ :-)
    Перевірила кнопку, нічого раніше написаного не зникло. Що ж тоді було...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це лише маленька краплинка в морі від того скільки я всього маю)))
      чоловік каже, що можу власну крамницю відкривати))

      Видалити
    2. Це ж супер! Ти знайшла своє покликання і чудово його розвиваєш! А те все багатство у цьому допомагає!

      Видалити