На щастя

Коли ми обираємо подарунок для себе чи дорогої людини, нам хочеться, щоб він був не просто так, а щоб мав певний сенс. Ідеальними подарунками є ті, що несуть в собі певні побажання. Так слон символізує стабільність і стійкість, силу і довголіття, незламність і мудрість, з піднятим хоботом він часто використовується як талісман чи оберег. Вважається, що завдяки своєму хоботу слон може притягнути успіх й процвітання. Слон - це втілення щастя. 
Ось такий щасливий браслетик я створила для Великоднього благодійного ярмарку (всі виручені кошти йдуть Дитячому будинку для хлопчиків), а придбала його Валентинка , ПЧ якої я вже давно є) Ось такий тісний світ)

Матеріали: вільха / ширина - 5см /, східні мотиви, акрилові фарби, акриловий лак.

11 коментарів:

  1. Правда-правда, таки класний цей браслет! Він уже мій. Насправді дуже гарний. Але найголовніша мета, з якою його продавали-купували, а за такими помислами щастя повинно бути у всіх учасників цього процесу!
    Молодчинка ти!

    ВідповістиВидалити
  2. Молодчинка! Віко, усі мотиви з однієї серветки? Чи різних? Ота квітка дуже схожа на наші вазони - дерево життя, яке вишивають на рушниках.

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю твои браслеты! Они не только красивые и стильные, но еще и наполненные смыслом! Никто никогда не скажет, что это безделушка или простая бижутерия! Это целое искусство!

    ВідповістиВидалити
  4. Дарю тебе волшебный пендель ))))http://katrinbak.blogspot.ru/2013/04/blog-post_23.html

    ВідповістиВидалити
  5. нравятся браслеты, особенно когда они ОСОБЕННЫЕ, сотворенные руками!

    Спасибо за участие в галерее "Индийский слон"

    ВідповістиВидалити