Час підводити підсумки?

Втрати, досягнення, плани на майбутнє... Не хочу нічого підводити...
2013й став для мене кардинальним... Мене колишньої більш нема... Це - не добре і не погано... Просто я змінилася... Зрештою, всі ми з часом міняємся... Я - інша. Й блог мій, мабуть, стане іншим, а до ангеликів додадуться інші лялечки... Й життя триватиме...


Я тут, у блогосфері, зустріла стільки світлих людей, а з деякими, впевнена, бачитимусь і підтримуватиму зв'язок в реалі (інколи так не вистачає душевних посиденьок за філіжанкою запашної кави). Хочу усіх друзів, читачів, гостей мого блогу чи просто випадкових перехожих тут привітати з наступаючими святами! Хай життя кожного буде наповнене теплом, світлом, добротою, любов'ю, радістю й невичерпним натхненням! Сонця усім в душі!!!

Й наостанок у цьому році:
"Ангелы, как любовь, приходят к тем, кто в них верит. У них нет крыльев и прозрачных тел. Они здесь, чтобы обнимать нас. Бывало ли так, что в день, когда особенно дождливо, и в горле стоит ком величиною во все человеческие страдания, когда хочется ехать далеко-далеко в пустом поезде, оставив позади всех и все, когда вокруг толкают, и сапоги промокли насквозь, ты вдруг замечала чей-то взгляд, направленный на тебя сквозь серые пальто прохожих? Этот взгляд вырывал из толпы и укутывал тебя, за секунду он был способен рассказать так много. И пусть потом он исчезал в толпе, и все вокруг с таким же надрывом спешили куда-то, ты была другой – преображенной и чистой. Ангелы живут в глазах, там им легче всего. Среди миллионов таких непохожих взглядов трудно отыскать своего ангела, но ведь и любовь найти совсем непросто. Помни, что твой ангел всегда рядом, что он смотрит на тебя глазами детей, не знающих печали, глазами стариков, через печаль познавших мудрость, глазами любящих тебя людей. А еще, знай, что и в твоих глазах тоже живет ангел, и кто-то ищет и ждет его." (А. Волховская)

18 коментарів:

  1. Вікторіє дякую за вітання! Всього тобі самого світлого, дуже рада була стати читачем твого світлого душевного щоденника!
    Твої роботи чудові, в них багато тепла, світла і душі!
    Творчості і добра!

    ВідповістиВидалити
  2. Чогось віє сумом від твоїх слів... Вік - ЩАСТЯ, і ще раз ЩАСТЯ! І знову - ЩАСТЯ! Хай Новій 2014 рік принесе тобі все, що ти вкладаєш у це слово! Обіймаю тебе міцно!

    ВідповістиВидалити
  3. Віка, я теж змінилась за останній рік, дуже сильно... але впевнена, що це на краще))). І я знаю напевно, що із задоволенням випила б не одну чашечку кави у твоїй компанії, хоча знайома з тобою зовсім недовго і, нажаль, лише віртуально. Щастя, кохання, злагоди, усього найствітлішого тобі і твоїм близьким!

    ВідповістиВидалити
  4. Вика с наступающим праздником! Пусть волшебство почаще приходит в твою жизнь.Ты очень светлый человек, у тебя в гостях тепло и уютно :)

    ВідповістиВидалити
  5. Вика, с новогодними праздниками тебя! Вдохновения, счастья, удачи!

    ВідповістиВидалити
  6. Викуль, с наступающим тебя!!! Пусть Новый год принесет много-много хороших, радостных эмоций, позитива, новых творческих идей)))

    ВідповістиВидалити
  7. Віка, з наступаючим Новим роком! Нехай радісні моменти завжди супроводжують тебе, щоденно, щогодини. Нехай ти і рідні твої завжди будуть здорові , а натхнення ніколи не покидає твою світлу голівку! Гарних і веселих свят!

    ВідповістиВидалити
  8. Волшебный праздник — Новый год
    Стучится в наши двери.
    На улице мороз и лед,
    Но в сказку каждый верит.

    В душе у каждого тепло,
    В квартире все красиво.
    Я пожелаю, чтобы год
    У вас прошел счастливо!

    ВідповістиВидалити
  9. Віка, з наступаючим Новим роком! І нехай він для всіх нас буде спокійним, щасливим і переможним! Нехай збудеться все, що ти задумала! Веселих свят!

    ВідповістиВидалити
  10. Вікулечка!!! Вітаю тебе з Новим роком! Ти ж знаєш, що він тобі принесе тільки радість, удачу, багато натхнення, саме міцнюче здоров"я і здійснення твоїх усіх мрій!!! Будь щасливою!

    ВідповістиВидалити
  11. Віка, з Новим роком тебе!!!! Лише добра, любові, затишку, позитиву та світлих моментів в наступному році! І ще багато-багато натхнення та нових цікавих ідей! :)

    ВідповістиВидалити
  12. Вікуся, дякую за такі гарні побажання! і чудові слова про ангелів... у мене аж сльози виступили на очах, але то такі - слози зворушення, зцілення.
    Сонце, і тебе сердечно вітаю! Нехай в цьому році омріяне обов'язково здійсниться!!! Хай надихає наш народ Любов! Та розквітає в новому році наша Україна! З новим роком! :))))

    ВідповістиВидалити
  13. Спасибо за такие прекрасные слова! С наступающим! Пусть в новом году будет много приятных встреч! Пусть все изменения будут только к лучшему!

    ВідповістиВидалити
  14. Вікуся, з Новим роком тебе ! Нехай цьогорічний коник донесе до тебе всі мрії, бажання і надії. Нехай всі зміни в твоєму житті будуть лише позитивні і твоє серце наповниться життєдайною гармонією ! Здоров'ячка, сил, мудрості і хороших людей на твоєму шляху !
    Обіймаю тебе і цілую - міцно-міцно !!!

    ВідповістиВидалити
  15. Вікуля, з Новим Роком!! Всього тобі найкращого!!

    ВідповістиВидалити
  16. Вика! С наступившим тебя Новым Годом! Пусть в нем будет много добра, любви, творчества!!! Тепла близких людей и домашнего уюта!))
    Очень рада, что набрела на твой блог! Столько здесь души и творчества!
    Прочитала пост и мурашки по телу... Спасибо!))

    ВідповістиВидалити
  17. Віка, з Новим роком та Різдвом!
    Так зворушливо написала пост ...
    Нехай збуваються всі наші бажання і устремління. Нехай у новому році буде тільки добро поруч з тобою і твоїми близькими!
    Нехай помислами всіх людей ведуть Ангели і не буде Зла на Землі.

    ВідповістиВидалити
  18. Чудесный ребетенок! Он такой очаровашка. Волшебный. Он маленький ангел!

    ВідповістиВидалити