Про дружбу, мандри і не тільки

У мене якось так складалося, що з дитинства я дружила з одними хлопцями, в школі мала всього одну подругу (зараз вона проживає в Англії й наше спілкування вже не те, на жаль), в університеті також, та коли вийшла заміж - чоловік став моїм найкращим та єдиним другом, ну а подруги, подруги - якось і часу нема на них, хоча є одна людина, яка дуже дорога і близька мені. Подругою не можу її назвати, це набагато більше і краще, і ближче, і рідніше, і ... З Олею ми познайомилися близько 10ти років тому на одних курсах, ми з нею абсолютно різні у всьому (єдине, що нас поєднує - це любов до ОЕ)), й хоч ми і рідко бачимся, й спілкуємся, та вона -  особлива людина у моєму житті та й взагалі вона просто особлива.
Зараз в сучасному світі дружба можлива не тільки в реалі, а й в інтернет-просторі, чи не так? Я б радістю зустрілася й товаришувала б з Людочкою, Елінкою, з Оксанкою, впевнена, що ще побалакаємо за філіжанкою чогось приємного, Наталею, Нюсечкою, Валентинкою, Діною, є дівчатка з форуму, з якими я із задоволенням спілкуюся, та й інші подружки, з якими так цікаво й у соцмережах, й чомусь не віриться, що, н-д, може трапитися якась ситуація, що вплине на моє відношення до них. 

А ще є у мене приятелька, з якою ми познайомилися тут, у блогосфері, вона лялькарка, й хоч, на мою думку, вона майстер однієї ляльки, та вони мені здавалися дивовижними. Так от ми гарно спілкувалися, й начеб-то подружилися, все було так щиро і душевно, навіть у гості влітку збиралися одна до одної, та от ще в минулому році ця панянка запропонувала обмінятися роботами, я погодилася й вислала їй комплект прикрас, а вона мала мені щось навзамін подарувати на Новий рік, мовляв, вона у той час зайнята й раніше не зможе, та так я нічого не отримала й досі. Хоч я і не згадувала у наших розмовах про обмін, вона мене довгий час годувала "от-от вже завтра вишлю, чекай", а потім взагалі почала ігнорувати, навіть на мій "Привіт" не відповідала, з часом сказала, що зайнята й не має часу на спілкування. Я багато що розумію й ніколи нікому не нав'язувалася, але в той же час видно, що вона досить активно спілкується з іншими (в тих же однокласниках). Й начеб-то нічого страшного, та відчуття того, що мене використали, присутнє( Досить неприємне відчуття(((
А так хочеться, щоб все було по-справжньому щиро. Я - наївна, так?
А ще, до речі, своїй Олі (про яку писала вище) я подарувала першу пошиту власноруч іграшку (це було менше року тому). Так що знайомтесь - Бебесіта (це Оля її так кумедно назвала)
Думаєте, це звичайне зайченя? аж ніяк) Це - мандрівниця, вона вже майже півсвіту бачила) Була в Карпатах на самій Говерлі, і в Чорногорії, і в Сербії, а також Угорщині, Хорватії, Боснії і Герцоговині, Румунії, Болгарії, та нещодавно повернулася з Греції, ось так)

втомлена підйомом на Говерлі)

ось такий світанок на березі Адріатичного моря

так кайфує у Греції

разом з Олею в Метеорах (Греція)

P.S.  А я теж у мандрах, правда, не таких, ех))) й я нікуди не зникала,  сподіваюся, що у мене тут тепер постійно буде інтернет й я вам скоро покажу, що зовсім не байдикую;)

Спасибі, що прочитали:)
До нових зустрічей!!!





22 коментарі:

  1. Розчула мене)) Хочу філіжаночку с кавою та смачний мафін. И балакати до несхочу!
    Вика, я согласна с твоими мыслями от и до. И про то, что близких по духу людей я нахожу больше в интернете, и про то, что некрасиво, когда обещают и не выполняют. Зачем тогда обещать?
    Бесита такая Бесита))) Путешественница и красавица! Имя ей очень идет!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. что есть, то есть))) Спасибки, Эллинка, может быть, и встретимся, земля круглая)

      Видалити
    2. Вика, я неправильно имя прочитала. Только сейчас заметила) Бебесита ведь)

      Видалити
  2. Какая милая заинька! Повезло же ей!
    Про "подруг" даже писать здесь не хочу... если хочешь, поболтаем как-нибудь потом об этом... У меня тоже лучший друг - муж))) И по-моему это правильно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По пововоду мужа согласна на все 1000%) Кстати, заметила, что у рукодельниц, с которыми общаюсь, у всех счастливые семьи, это здорово!)

      Видалити
  3. Красивая зайка)
    Предпоследняя фотография оооооочень оригинальная)

    ВідповістиВидалити
  4. Гарно так ти написала.. Про дружбу.. Я колись дуже обпеклася на дружбі та довірі, вилилося мені все боком. Тепер та й завжди моєю найближчою і найкращою подругою є моя мама. Хотілося б багато написати на цю тему.. Але може-таки випаде нам нагода поспілкуватися? Хто зна..)
    На рахунок твоєї так званої подруги-лялькарки - треба бути дуже обережним з дружбою в інтернеті. Та ти не переживай, забудь.
    А Зая в тебе дуже мила, основне - що іграшка подобається її власнику, я думаю, що це головне для нас - майстринь!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко! Хочеться, щоб така нагода випала)

      Видалити
  5. оо.. як би я хотіла, шоб мій коханий хотів бути моєю найкращою подругою.. та мене для нього забагато)) що скажеш, близнюк)) в нього мусить бути спільне і особисте.. тут дуже пощастило, шо я не розуміюсь на машинах, фізиці і електроніці)), а то б я була всюди))
    тема дружби буде складна.. і сказати, хто був справжнім другом може лише в глибокій старості, коли ви разом пройшли вогонь, воду і мідні труби)) Сподіваюсь, такі будуть у кожного!

    А Бебесіті я просто заздрю! Оце так мандрівниця!

    п.с. дуже приємно було зустріти своє ім'я в пості! Рукоділлля і блогожиття дало шанс не тільки подіти кудись руки, а й познайомитись із багатьма буже цікавими та приємними людьми! Я також надіюсь на ще не одну зустріч!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У чоловіків теж має бути частинка свого простору, і це добре) Бебесіті і я заздрю, хоча до народження малечі теж багато мандрувала)

      Видалити
  6. Віко, навзаєм - десь у затишній кав'ярні, за філіжанкою кави і смачним чоколядом. І про дружбу та зраду побалакаємо. Неодмінно.
    Бебесіта дуже гарна та позитивна зая. Передостаннє фото - просто клас!!! Наїв юної мандрівниці: "Ова! Як тут гарно!" З нетерпінням чекаю нових робіт. Натхнення тобі, сонечко!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночко, величезне тобі спасибі навіть просто за те, що ти така є!!!

      Видалити
  7. Ты очень точно написала про дружбу! Я вообще никому не доверяю по жизни) Раньше была наивная и доверчивая, но годы и люди сделали свое черное дело))) Теперь только мужу могу довериться во всем, ну, конечно, кроме цен на скрап дыроколы и бумагу))))) Я бы с радостью встретилась бы поболтать с тобой и девочками о жизни, ведь судя по всему мы все однодумці))) А о плохих людях сразу забывай, не стоит даже память напрягать, вокруг столько хорошего - лучше помнить это))))
    Вибачаюся за свою російську мову! Вже нажаль не можу думку одразу писати українською, а перекладаючи, втрачаю задум((( Ні з ким навіть порозмовляти, щоб практикуватися))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Життя таке, й люди нам трапляються різні, це все - досвід))) Може, якось зустрінемся у Києві або випаде нагода бути у Харкові, тож поспілкуємся;)

      P.S. Не вибачайся, я все розумію)

      Видалити
  8. Віка, ми ще з Вами незнайомі, але я наче зразу налаштувалась на Вашу хвилю. Мені самій стало боляче за ту фальшиву подругу. І приємно за чудову близьку людину Олю. Заяся просто чудо! Чудова пара получилась! :-) мій чоловік теж для мене найкращий друг. Дружба плавно переросла в ... двох діточок ))))) Інтернет - це супер! В руках хорошої людини він може творити дива! :-))) Наприклад, багато приємних знайомств! Заходьте будь ласка і до мене в гості! Буду Вам рада!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юлечко, будьмо знайомі) І дякую за теплі слова. У Вас гарний блог, фото красиві і щирі, мені у Вас сподобалося (хоча за браком часу в даний момент ще там не все роздивилася), тож із задоволенням стала ПЧ, будем товаришувати)

      Видалити
  9. Виктория! Рада нашему знакомству! У меня в последнее время в Сети появилось много подруг. Это ведь так здорово - с легкостью можно общаться с человеком не только из другого города, но и из другой страны! На счет "подруг" в кавычках, так такие и в жизни частенько встречаются. Хорошо, если воспользовались лишь таким образом, бывает ведь и намного круче (хуже)...
    С удовольствием прогуляюсь по твоему блогу и жду к себе в гости!

    ВідповістиВидалити